×
×
×
×
×
×
×
×

Change the Game Academy Dutch Workshop

 
Date
2019-06-20
 
 
Days
1 day
 
 
Location
Utrecht, The Netherlands
 
 
Type of event
Workshop
 
 
Language
Dutch
 

 

 

Heb jij een particulier initiatief en werk je samen met een lokale projectpartner in een laag- of middeninkomensland aan armoedebestrijding? En wil je weten hoe jouw projectpartner financieel sterker en onafhankelijker kan worden? Kom dan naar een van de introductieworkshops van de Change the Game Academy.

Wat gaan we doen?
Tijdens de workshop maak je kennis met het programma van de Change the Game Academy. Je gaat intensief aan de slag met een aantal modules van de online en klassikale trainingen voor lokale fondsenwerving en beleidsbeïnvloeding. Zo kun je zelf ervaren of de Change the Game Academy geschikt is om het werk van jouw lokale projectpartner naar een hoger niveau te tillen. Als dat het geval is komt deze partner in aanmerking voor een forse introductiekorting!

Kosten en aanmelding
De workshops worden gegeven op een centrale locatie in Utrecht. Deelname kost €35 per persoon. http://Je kunt je hier aanmelden voor de training. Na aanmelding via onderstaand formulier ontvang je van ons een e-mail met betaalinstructies en de locatie.